Magazin

MEDICOR Zrt. Egészségmagazinja

A nők 31 évesen a legszebbek

Témakörök:

Felejtse el Miley Cyrust vagy Emma Watsont! A nők 31 évesen válnak a legszebbekké, állítja egy nemrég befejezett kutatás.

A nők tökéletességük csúcspontját ebben az életkorban érik el, annak ellenére, hogy többségük ekkorra már férjhez ment, és gyermekeket is szült.

Mindez pedig nem csak a férfiak véleménye. A felmérésben 2000 férfit és nőt kérdeztek meg a témában, és a tizenéves csitrik bizony jól leszerepeltek. Ennek az is oka lehet, hogy a kérdező arra is kíváncsiak voltak, hogy a külső kinézeten kívül mi befolyásolja még a szépséget. A legfontosabb paraméterek a válaszadók szerint az élethez való hozzáállás, és a másikra való odafigyelés. E két tulajdonság legalább annyira meghatározza a szépséget, mint maga a külső.

A nők azt nyilatkozták, hogy minél idősebbek, annál kevésbé adnak arra, hogy mások mit gondolnak róluk, és ez befolyásolja az öltözetüket is. Amikor arra voltak kíváncsiak a kutatók, hogy szerintük mi a szépség, 70 százalékuk azt mondta, hogy nem más, mint önbizalom, 67 százalék szerint a kinézet, és 47 szerint a stílus, divat (egyszerre több válasz is megjelölhető volt).

Az angliai felmérés kimutatta, hogy az ország középső-keleti részén élők költik a legtöbb pénzt egy hónapban a szépségükre, 129 fontot, az országos átlagot képviselő 105 fonttal szemben.

Termékajánló:

Gyantás szőrtelenítő szett

Forrás: Medipress

5a3ae39aa9539.jpg

Higanyveszély: eltört a lázmérő!

Fejlesszük egyensúlyunkat bokagyakorlatokkal

Futópadon gyakorolnak a sérült csecsemők