Magazin

MEDICOR Zrt. Egészségmagazinja

Egészséges ajándékok karácsonyra

Témakörök:

A megfelelő ajándékok kiválasztása nem egyszerű. Épp ezért, gyakran megesik, hogy nem jó ajándékra esik a választásunk, mely akár még egészségtelen is lehet. Mi van akkor, ha Ön szereti az egészséges dolgokat, és szeretteinek listája, akiket meg akar lepni, még igen hosszú? Kimerülten fejet hajt a karácsonyi felhajtásnak és nekiáll csokoládét, műanyag játékokat és italokat vásárolni? Amennyiben ezt szeretné elkerülni, íme néhány kreatív ötlet.

Házi gyártású szappan. Biztos ismeri – zabkása vagy gyertyaviasz színű, benne kis levelekkel vagy búzakalásszal, esetleg hínárral. Ezeknek mindig örülnek, szépek és emellett olcsóak is. Jól jönnek akkor is, ha például gyermeke zenetanára váratlanul megajándékozza, és Ön ezt viszonozni szeretné, akár ott helyben.

Oliva olaj. Más olajokhoz képest, sokkal egészségesebb. Használhatóak főzéshez, salátákhoz és még rengeteg dologhoz. Oliva olajt nagyon szép ajándékcsomagolásban is lehet kapni, balsamico ecettel.

Masszázs utalvány. Egy igazán fárasztó nap után, nincs is jobb, mint egy kiadós masszázs, mely megszabadít a napi stressztől. Ajándékozza meg barátait, egy masszázs utalvánnyal, és meglátja, nagyon hálásak lesznek érte.

Fizessen elő egészséggel, egészséges életmóddal foglalkozó folyóiratra. Ezek az újságok, nem csak szórakoztatóak, de segítenek megőrizni az egészséget. A különböző edzőgyakorlatoktól kezdve, a tájékoztató egészségügyi cikkeken át, a diétás tippekig mindent megtalálhat bennük.

Zöldségpároló. Azoknak ajánlják, akik csökkenteni szeretnék koleszterin szintjüket, vagy egyszerűen egészségesebb ételekre vágynak, ugyanis a párolás megőrzi a zöldségek értékes tápanyagait.

Alacsony szénhidrát- vagy zsírtartalmú ételek elkészítésének szakácskönyve. Az emberek gyakran azért esznek egészségtelen ételeket, mert tapasztalataik alapján, ezeket lehet a leggyorsabban és legkönnyebben elkészíteni. Egy receptkönyv, amely megtanít arra, hogy készítsünk gyorsan egészséges ételeket, segíthet egy barátjának egészségesebb életmódot folytatni.

Nyugodt hétvége vidéken. Amennyiben barátját, családtagját, felejthetetlen és hatalmas dologgal szeretné megajándékozni, fizesse be egy hétvégi üdülésre. Nem feltétlen kell luxushotelre gondolnia, hisz annak, aki mozgalmas életet él, a csend és a tisztaság önmagában csodálatos.

Konditerem bérlet. Három dolog történhet, ha valakit megajándékoz vele. Az illető azon fog gondolkodni, vajon Ön megnyerte-e a lottót? Esetleg célzásnak veszi, vagy, ugyan elfogadja és megköszöni, de olyannyira megsértődhet, hogy nem is fogja használni. Gondolja meg jól, mielőtt megvásárolja a konditerem bérletet, csak olyannak szánja, akiről tudja, hogy tényleg örömmel fogja használni.

Biobolt utalvány. Amennyiben az utalvánnyal megajándékozni kívánt személy nem szokott ilyen üzletekben vásárolni, nem ez a megfelelő ötlet: az utalvány valószínűleg egy fiókban porosodna. De ha az ilyen boltokat rendszeresen látogató barátja van, az utalvány tökéletes ajándék lehet.

Tíz óra az Ön idejéből. Óriási ajándék. Egy jelképes utalvány – megbízásokról, vásárlásról, gyermekfelügyeletről – a legnagyobb ajándék lehet. Rugalmas, nem kerül semmibe és garantáltan örömet tud vele szerezni.

Egészséges reggeli. Mikor utazott utoljára valami igazán gyönyörű helyre, folyóhoz vagy tengerpartra, reggelizni? Ne a „szívinfarktus a tányéron” típusú reggelire, hanem valóban egészséges reggelire gondoljon: friss gyümölccsel, túróval, teljes kiőrlésű kenyérrel, müzlivel és joghurttal. Amennyiben, nincs ötlete milyen egészséges ajándékkal lepheti meg barátját, barátnőjét, vigye el őt, egy különleges helyre reggelizni.

Termékajánló:

Ultra Compact ételpároló

Forrás: MediPress

5a3ba93943c8c.jpeg

Kis súlyú újszülöttből sikeres felnőtt

5a3ba9e528e33.jpeg

Fehérjedús fogyókúra

5a3ba95f672df.jpeg

Mínusz 9 és fél kiló krumplidiétával