Magazin

MEDICOR Zrt. Egészségmagazinja

OTTHONI VÉRNYOMÁSMÉRÉS FELSŐFOKON!

Témakörök:

Alkalmazkodó logika, új mérési technológia: Medicor SE-4400 otthoni automata vérnyomásmérő - az egészség szolgálatában. Ezzel az egyszerűen használható, rendkívül megbízható vérnyomásmérővel Ön rendszeresen ellenőrizheti vérnyomását. Mindennapos használatra, nagy igénybevételre tervezték.

 

Az alkalmazkodó technológiáról

 

SE-4400 típusú vérnyomásmérő:

Az "alkalmazkodó" logika új mérési technológiát, új módszer alkalmazását jelenti az SE-4400 típusú vérnyomásmérőknél. "Megtanulja" a méréshez szükséges egyéni jellemzőket (szisztolés nyomás, karvastagság, pulzusszám stb.), és így minden mérés a legkedvezőbb feltételek mellett, igen pontosan végezhető el.  Önműködően beállítja az ideális mandzsetta-felfújási nyomást, alkalmazkodva használójának szisztolés vérnyomásához. Előre meghatározza a mandzsetta lehető legrövidebb idejű leeresztésének idejét a beépített mikro computer segítségével, az alkalmazott mandzsettához és a kar méretéhez igazodva.

 

 

Nagyméretű kijelző, jól látható számok, legújabb technológia: ez az SE-4400.

 

Megvásárolom!

 

SE-7000 típusú vérnyomásmérő:


 

A MEDICOR ELEKTRONIKA Zrt. évek óta sikerrel gyártja SE-7000 típusú automata vérnyomásmérőjét. A DOKUSOFT Kft. ezt a készüléket egészítette ki egy olyan beszélő  egységgel, ami a kijelzőn megjelenő adatokat kellemes női hangon mondja el (mért értékek, elem kimerülés, a memóriában tárolt eredmény stb.). A beszélő egységet az eredeti készülékben úgy helyeztük el, hogy a vérnyomásmérő eredeti paramétereit, mérési pontosságát és szolgáltatásait teljes egészében megtartotta. A készülék elsősorban a látásukban akadályozott személyek részére készült, de igen jól szolgálja a rossz megvilágítású helyiségekben történő vérnyomásmérés eredményeinek közlését is.

 

Gyengén látóknak és időseknek: magyarul beszélő automata vérnyomásmérő: SE-7000

 


Jellemző tulajdonságok:
●  Csak egy indító gombnyomás és a teljes mérés automatikus
●  Egyszerre vizuális és akusztikus kijelzés – a készülék minden, a kijelzőn megjelenő üzenetet élő, emberi hangon is elmond
●  Kiváló mérési pontosság: vérnyomás ±3 Hgmm, pulzus ±5%
●  Mérési tartomány: nyomás 20–280 Hgmm, pulzus 40–200 lüktetés/perc
●  A mért eredmények kétszeri bemondása
●  A be- és kikapcsolásra külön hangjelzés
●  Tartozékok: táska, 4 db LR6 tartós elem és adapter

 

                                                     Megvásárolom!

Forrás: medicor.hu

5a3ae39aa9539.jpg

Higanyveszély: eltört a lázmérő!

Fejlesszük egyensúlyunkat bokagyakorlatokkal

Futópadon gyakorolnak a sérült csecsemők