Magazin

MEDICOR Zrt. Egészségmagazinja

SZUPER KARÁCSONYI AJÁNLAT: PÁRAMENTESÍTÉS AZ EGÉSZSÉGES KÖRNYEZETÉRT

Témakörök:

Minden karácsonykor szembe kerülünk azzal a dilemmával, hogy mivel lepjük meg családtagjainkat, barátainkat. A MEDICOR Shop ajánlata egy olyan készülék, mely garantáltan nem fog haszontalan holmiként a fiók mélyére kerülni.  A FAGOR páramentesítő készülék elengedhetetlen kellék a megfelelő lakáshigiénia fenntartásához, mely garantáltan "munkába áll" miután kikerült a karácsonyfa alól! És még valami: MOST NÁLUNK A LEGOLCSÓBB!

Otthon édes otthon! Ki ne gondolna romantikus hangulatban az otthon melegére így a téli hónapokban, a karácsony közeledtével. Ülünk a meleg szobában, kint sűrű pelyhekben hull a hó, kinézünk az ablakon... pontosabban kinéznénk... de ó jaj nem tudunk, mert az ablakot vastag páraréteg borítja.

Hát igen szinte megszoktuk már, hogy a jól fűtött lakásban télen megnő a relatív páratartalom, és bizony az lecsapódik a falakon és az ablakokon. Amíg ezzel a jelenséggel a nyári hónapokban maximum a fürdőszobában találkoztunk, addig télen szinte minden helységben tapasztalhatjuk. Persze ez önmagában nem is lenne olyan nagy baj, de ha meleg, párás környezett miatt  sarkokban a penész is megjelenik, nos, akkor már gondban vagyunk. Nem beszélve arról, hogy - allergiások figyelem - a magas páratartalom a poratkák megjelenésének is kedvez.

Mit tehetünk?

Üzenjünk hadat a penésznek és a poratkának! A megoldás a FAGOR páramentesítő készülék!

 

Bemutatunk Önnek két készüléket, melyek közül bármelyik igazi jó barátja, hasznos társa lehet a téli hónapokban:

 

A KISTESTVÉR, NAGY TELJESÍTMÉNNYEL:

FAGOR DH-16

A készülék 80 m3-es helyiség páramentesítésére alkalmas. Kapacitás: 16 l / 24 h. 5 literes kivehető tartály. Szabályozható páramentesítő a páratartalom beállítására (40-80%). Automatikus jégmentesítés. Környezetkímélő hűtőközeg R-134a, CFC és HCFC nélkül. Három világító kijelző: Leolvasztás, teli tartály, működés. Automatikus kikapcsolás, ha a tartály tele van, rosszul van elhelyezve, vagy nincs a készülékben. Vízszint kijelző. Kivehető és tisztítható levegőszűrő. Rögzített vízleeresztési lehetőség. Teljesítmény: 360 W.

MEGVÁSÁROLOM!

 

 

A NAGYTESTVÉR, AKI NEM ISMER KOMPROMISSZUMOT:

FAGOR DH-22

Elektronikus szabályozású páramentesítő digitális kijelzővel. Páratartalom-kijelző. Funkcióválasztó: Fuzzy funkció, “Air Clean” szellőztető funkció. Folyamatos párátlanítás, kívánt páratartalom beállítása. 2 sebesség: nagy és kicsi. 9 óráig programozható. 110 m3 –es helyiségig alkalmas. Kapacitás: 22 l / 24 h. 5 literes kivehető tartály. Automatikus jégmentesítés. Környezetkímélő hűtőközeg R-134a, CFC és HCFC nélkül. Teljesítmény: 600 W.

MEGVÁSÁROLOM!

5a3ae39aa9539.jpg

Higanyveszély: eltört a lázmérő!

Fejlesszük egyensúlyunkat bokagyakorlatokkal

Futópadon gyakorolnak a sérült csecsemők