2016. augusztus 30., kedd - Rózsa.  
 

NYITÓOLDAL GYERMEK-EGÉSZSÉG EGÉSZSÉGES ÉTKEZÉS EGÉSZSÉGES KÖRNYEZET OTTHONI GYÓGYÁSZAT SZÉPSÉG-EGÉSZSÉG EGÉSZSÉGES ÉLETMÓD  
 

Magas vérnyomás
Fájdalom
Cukorbetegség
Fitness, életmód
Orvosmeterológia
Hírlevél
Segítség
Egészségpénztárak
Alvászavarok


 Kórház, klinika kereső
 Háziorvos kereső
 Gyógyszertár kereső
 Egészséglexikon

 
E-mail cím: 
Jelszó: 
Regisztráció >
Elfelejtett jelszó >

Tudta Ön, hogy a rendszeres szaunázástól bőre megfiatalodik? Hallott már a sókamráról? Mire jó a biokamra? Állandó Beauty & Wellness rovatunkban válaszolunk ezekre a kérdésekre, és egyúttal  bemutatjuk a legújabb hazai wellness szolgáltatásokat. Tovább...


  Világszenzáció - MEDIBALL az egészséges sport!

A MediBall a több ezer éves egészséges Tai Chi gyakorlatok körkörös mozdulatain alapuló rendkívül egészséges és szórakoztató labdajáték, mely töretlenül hódít az egész világon. Játszható párban és egyedül is. Tovább...

 

Mennyire veszélyes anyag a higany? Mi a teendő, ha összetörik a higanyos lázmérőnk? Vajon tudjuk -e, hogy a fogtömésben lévő amalgám mennyire károsítja az egészségünket? Rovatunkban igyekszünk ezekre a kérdésekre válaszolni.                              Tovább...

Magazin cikkek

Csábító a pizza egy nehéz nap után

Megtalálták a választ arra kérdésre, hogy egy stresszes munkanap után miért vágyódunk annyira egy szelet pizza, vagy csokis sütemény után.

 

Mozgásterápia az Achilles-ín sérülés után

A legújabb kutatások szerint az egyik leggyakoribb túlterheléses megbetegedésnek, az Achilles-íngyulladásnak gyógyulásához a mozgásterápia önmagában elegendő.

 
További cikkek

Kis súlyú újszülöttből sikeres felnőtt

Nőknél gyakoribb a nyakfájdalom

Az oxtocin tizenegy érdekes hatása

Mínusz 9 és fél kiló krumplidiétával

Egészségügyi hírek

Bemutatkozik a MEDICOR Egészségközpont

Szülést rögzítettek MRI-készülékkel

A tudatos tanulás javítja a memóriát

Spanyol dohányzás ellenes törvény

Spanyolországban engedélyezik a kegyes halált

Magazin cikk kereső
   
    

Magazin ajánló

Miért jó a szaunázás?

A szaunában ülve szervezetünk igen aktív tevékenységet végez.  A szauna hője testünkben egyfajta mesterséges lázat kelt, melyre szinte minden szervünk fokozott aktivitással válaszol. Bár kifelé nyugodtak, és relaxáltak maradunk, belső szerveink aktívak, annyira mintha kocognánk, vagy fizikai munkát végeznénk. Ugyanakkor szervezetünk legnagyobb kiválasztó szervén, a bőrünkön keresztül a verejtékkel tisztulunk.

Wii Fit és a Virtuális Személyi Tréner

Reggel 7 óra van, most keltem fel. Régebben ilyenkor mindig egy kávéval a kezemben, cigivel a számban kezdtem a napot. Szép kis napindító ugyebár - már ami az egészségemet illeti. Az utóbbi időben azonban másról szólnak a reggeljeim. Eldöntöttem, mozogni fogok és jobban odafigyelek az egészségemre. Mivel pedig edzőteremre nincs időm, hát beszereztem magamnak otthonra egy személyi edzőt.

Kerékpárt, de milyet?

Tegyük fel, hogy rászántuk magunkat arra, hogy beszerzünk egy kerékpárt. Nos, rögtön szembesülünk az első problémával: milyen típust válasszunk, ami megfelel az igényeinknek, tervezett kerékpározási szokásainknak. Mert ugyebár nem mindegy, hogy bringánkat városban, például munkahelyünk mindennapi megközelítésére fogjuk használni aszfalt úton, vagy hétvégenként a hegyekben tervezünk vele kisebb-nagyobb kirándulásokat megtenni erdei földutakon.

Ami eddig csak a sci-fi írók fantáziájában létezett: MEGÉRKEZETT OTTHONUNKBA AZ iROBOT!

Bizonyára sokan látták a hazánkban is nagy sikerrel vetített Wall-E című filmet és benne a szorgalmas takarító robotot, mely - annak ellenére, hogy földünk lakói a környezetszennyezés miatt már rég elhagyták bolygónkat - töretlenül végezte dolgát és gyűjtögette a szemetet.

Higanyveszély: eltört a lázmérő!

2009 áprilisától Magyarországon közösségi jogszabály lép életbe, mely szerint tilos a higanyos lázmérők forgalmazása. Valóban ennyire veszélyes a higany? Mit tegyünk, ha eltörött a higanyos lázmérő? Valószínűleg mindenki ismeri a higany szobahőmérsékletű állagát. Ha máshol nem, az iskolapadban kémia órán találkozhattunk vele.

OTTHONI VÉRNYOMÁSMÉRÉS FELSŐFOKON!

Alkalmazkodó logika, új mérési technológia: Medicor SE-4400 otthoni automata vérnyomásmérő - az egészség szolgálatában. Ezzel az egyszerűen használható, rendkívül megbízható vérnyomásmérővel Ön rendszeresen ellenőrizheti vérnyomását. Mindennapos használatra, nagy igénybevételre tervezték.

INGERTERÁPIA ÉS FÁJDALOMCSILLAPÍTÁS MEDICOR TENS KÉSZÜLÉKKEL

A természet energiáival történő gyógyítás egyidős az emberiséggel. Az elektromos halak segítségével végzett ingerterápia lehetőségét már Hippokratész is felismerte és alkalmazta. A hatásmechanizmus elmélete az 1960-as években tisztázódott. Ezt követően a fejlődést a mikroelektronika eredményeinek alkalmazása határozta meg. A Medicor TENS készülék új távlatokat nyit a házi ingerterápiás lehetőségekben.
 
 
Időjárás előrejelzés

Vízforraló, JK-905
Egészségkártya F40A, férfiaknak 40 éves korig
Egészségkártya N40F, nőknek 40 éves kor felett
Kézi búzafűprés, gyümölcs- és zöldségprés, zöld-fehér színű
Grillsütő 20 liter sütőtér
Tovább a többi akciós termékhez >>